[QAD] Vergaderzaal huren: vergaderen aan het strand

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw... Dit is voor veel mensen het perfecte weer. Veel mensen hebben er dan moeite mee om een hele dag binnen door te moeten brengen in een vergaderzaal. Zij zijn liever buiten om te genieten van het heerlijke weer. In veel gevallen moet men een dag vrij nemen om te kunnen gaan genieten van het mooie weer. Het is echter ook mogelijk om een en ander met elkaar te combineren. 

Vergaderen strand

Veel vergaderingen worden gehouden in een saaie vergaderzaal. Hierdoor hebben mensen vaak geen inspiratie. Ook duren vergaderingen dan, voor het gevoel, vaak erg lang. Dit is nog eens extra het geval als het buiten mooi weer is. Men wil dan naar buiten. Dit kan ook! Het is een goed idee om buiten bij het strand te gaan vergaderen. Er zijn genoeg strandtentjes waar je kunt vergaderen. Heerlijk buiten in het zonnetje. Op een door de weekse dag is het vaak niet druk bij de strandtentjes, dus jullie kunnen dan rustig vergaderen. Bij sommige strandtentjes is het mogelijk om een vergaderarrangement af te sluiten. Als jullie strandtent dit niet heeft, dan kunnen jullie losse kopjes koffie en thee bestellen en uiteraard kan hier ook wat lekkers bij besteld worden. Tijdens de vergadering kunnen jullie genieten van het heerlijke zonnetje op jullie gezicht. Het fantastische uitzicht is een mooie inspiratiebron. Op deze manier kunnen jullie een saaie vergadering veranderen in een fijne vergadering. Vergaderingen op deze locatie zullen veel te kort zijn voor veel mensen, deze vergaderingen mogen nog wel langer duren op deze fijne locatie. 

Teambuilding op het strand

Vergaderen op het strand kan ook gelijk gezien worden als een teambuilding. Als jullie al een tijdje aan het vergaderen zijn, kunnen jullie even een pauze nemen. In deze pauze kunnen jullie even met de blote voeten door de branding lopen. Daarna hebben jullie vast weer nieuwe energie om verder te gaan met de vergadering. Na afloop van de vergadering kunnen jullie nog met elkaar lunchen of dineren in de strandtent. Als de vergadering echt een hele dag duurt, dan is het ook nog mogelijk om te overnachten in een van de vele hotels die te vinden zijn langs de boulevard. Jullie kunnen dan 's avonds ook nog gezellig ergens een drankje drinken met elkaar. Dit is goed voor de teambuilding. Als jullie dan de volgende werkdag weer op kantoor zijn, zal dit zeker een positieve invloed hebben. Jullie kijken vast en zeker uit naar de volgende vergadering op deze locatie. Zo is vergaderen zeker niet saai, het is juist heerlijk en inspirerend. Op naar de volgende vergadering....

 


Delen